Чи варто купувати нове швейне обладнання?

Додано Гура 30.09.2021 0 Коментарі

Чи варто купувати нове швейне обладнання

 

Сучасне швейне обладнання (як промислове, так і побутове) характеризується високим різноманітністю моделей з численними можливостями, операціями і типами рядків. Особливо це стосується побутового обладнання. Але мало яке швейне виробництво можна собі уявити без, так званих, універсалок, прямострочек, або (якщо висловлюватися суворо технічною мовою) одноголкових машин човникового стібка.

При запуску будь-якого швейного цеху, ательє, фабрики, Ви зустрічаєтеся з питанням придбання прямострочка. Можна, звичайно, «зекономити» велику суму, купуючи швейні машини на вторинному ринку. Але не варто поспішати. Ми рекомендуємо грамотно зважити всі «ЗА» і «ПРОТИ» придбання б / у швейної техніки, порахувати супутні витрати.

 

Витрати на придбання б / у швейного обладнання:

  1. Вартість доставки. Тут варто пояснити, що, якщо Ви купуєте б / у швейні машинки, то колишній господар не стане перейматися розбиранням столу, а також його упаковкою перед відправкою, наприклад, Новою Поштою. А одна промислова швейна машина разом зі столом вийде в доставці близько тисячі гривень. Слід зауважити, що доставка нової промислової швейної машинки по Україні оператором «Нова Пошта» при покупці в нашому магазині, починаючи від двох одиниць - безкоштовна!
  2. Вартість сервомотора. Зауважимо, що більшість промислових швейних машин на вторинному ринку продається з морально і фізічекой застарілими фрикційними двигунами, велика частина з яких, до того ж розрахована на 380 В. Придбання сервомотора в нашому магазині швейного обладнання «ТЕХПРОМ» обійдеться Вам (з урахуванням придбання нового ременя , а також вартості доставки сервомотора для промислової швейної машини по Україні) в 2500 - 3500 гривень, в залежності від бренду і потужності мотора.
  3. Вартість масла для промислової швейної машини - близько 100 грн. / Літр.
  4. Виявлені в процесі запуску швейної машини «підводні камені» (з урахуванням роботи з машиною швейного майстра) - 500 - 1000 грн.

Разом супутні витрати - до 5000 грн.

 

Якщо взяти до відома, що ціна на нову промислову прямострочна машину в нашому магазині стартує від 8500 грн., То давайте разом поміркуємо, скільки має коштувати б / у швейна машина, щоб Ви відмовилися від, як мінімум, одного року гарантії на промислові швейні машини від магазину «ТЕХПРОМ», грамотної технічної підтримки онлайн з будь-яких питань, пов'язаних з експлуатацією будь швейної техніки з нашого магазину, а також просто від приємного відчуття комфортної покупки нового промислового швейного обладнання з повним технічним супроводом.

 

Таким чином ми з Вами вирахували «вигоду» в грошах від придбання б / у промислового швейного обладнання. Багато клієнтів нашого магазину швейної техніки засвоїли цей урок на власному гаманці і вже навряд чи коли-небудь повернуться до вторинного ринку (хіба що з рубрики «віддам даром»). При цьому часто доводиться чути (особливо останнім часом у зв'язку з глобальним подорожчанням всієї техніки) від наших клієнтів, що нове швейне обладнання - це дорого. Я думаю, що прочитавши цю статтю, Ви перестанете так вважати, оскільки ціни на промислові швейні машини в нашому магазині - завжди кращі в Україні, а умови і формат придбання у нас - найвигідніші для Вас.

 

Чи варто купувати нове швейне обладнання

 

Популярне: Швейне обладнання | Прасувальне обладнання | Розкрійне обладнання | Інші обладнання

Залишити коментар